icon
icon
icon
“Aprendre es descubrir que quelcom
es possible. (Fritz Perls)”

 

Formació al nivell de les teves exigències

ADP Informática et presenta el seu cataleg de cursos per aquest any. Si encara no saps o no tens clar quin es el que mes s’adecua al teu perfil llegeix detingudament les descripcions i podras trobar el sector corresponent a les teves necesitats.

Recorda que tenim formació privada, per empreses, teleformació y certificats de professionalitat.

 

 

- Android (Google) / iOS (Apple):

En l'actualitat els telèfons mòbils han adquirit una importància vital en el nostre dia a dia, tant per a gent del món empresarial com para particulars. Tal ha estat la seva evolució que ens trobem davant una generació de dispositius anomenada smartphone (telèfons intel•ligents) que en ocasions, a causa de la gran quantitat d'opcions que disposa, pot deixar-nos fora de sèrie si no sabem treure-li tot el potencial del que disposa. Al seu torn a poc a poc s'estan integrant en més llars les ja conegudes tablets, que amb un sistema molt similar al dels smartphone estan ocupant a poc a poc l'espai ocupat fins ara per petits ordinadors portàtils.p>

No et quedis fora de la nova generació i aprèn els dos sistemes dominants al món dels smartphones i tablets.

Disseny

Si els teus objectius són dedicar-te a l'animació informàtica, disseny artístic, disseny web o tècnic (plànols, peces industrials, etc) la teva branca és la de Disseny Asitido. Afortunadament en els nostres centres podràs aprendre o perfeccionar les teves habilitats als següents programes:

- AutoCAD:


Autodesk companyia creadora de AutoCAD s'ha convertit en un referent per a arquitectes, enginyers i personal industrial..

AutoCAD és un programa d'edició CAD (Computer Aided Design) que permet des de la creació i edició de plànols professionals fins a la creacion 3D de peces per a un tractament posterior amb el traçador o dispositiu compatible. Així mateix és util per a interiorisme i decoració.

Totalment indispensable per a qualsevol involucrat o que vulgui estudiar una professió de caràcter tècnic / enginyer.

- Adobe Ilustrator:


Anteriorment utilitzat el producte Macromomedia Freehand i actualment renovat a Adobe Ilustrator. Després de la compra de la companyia per part de Adobe a la reconeguda Macromedia ens arriba la nova versió d'aquest excel•lent programa de dibuix vectorial.

Programación

Probablement t'hauràs preguntat moltes vegades com està fet un programa per dins, com és capaç un videojoc de reaccionar de forma "intel•ligent" o simplement has volgut fer les teves pròpies aplicacions. Si has afirmat algunes de les preguntes esmentades la programació et permetrà entendre i desenvolupar aquestes qüestions.

- Visual C# / C++:


C sempre ha estat un llenguatge de programació molt potent utilitzat pels programadors per desenvolupar donis d'eines de treball fins a vídeojuegos. Els anys han anat perfeccionant aquest llenguatge, oferint-ens actualment una nova versió basada en el disseny Visual d'aplicacions.

La implementació de la plataforma .NET i de l'evolució de C a C# ha permès que aquest llenguatge es proclami com el rei dels llenguatges de programació.

Si el que cerques és potència a l'hora de crear programes, sens dubte C és el que estàs buscant.

- Programació Web (HTML5, CSS3, Javascript, Java, PHP):

Java és, sens dubte, un llenguatge a tenir en compte en l'actualitat. Ho usen milers d'electrodomèstics com a microones, frigorífics rellotges digitals, etc i últimament s'està obrint camí amb els telèfons mòbils d'última generació. Des de petits programes fins a desenvolupar vídeojuegos multiplataforma, Java permet crear programes potents fent ús de la programació orientada a objectes o també coneguda com POO.

Quant a HTML és evident la seva necessitat. Si no anés per l'ara mateix no podries estar llegint aquesta web. És el llenguatge de partida de qualsevol programador que vulgui fer-se un lloc en el disseny web o per a qualsevol persona que desitgi tenir una web en Internet. HTML és la base de la World Wide Web. Un llenguatge essencial. també podràs aprendre les seves noves variants com el DHTML o el XHTML mitjançant codi o fent ús d'eines com Dreamweaver.

Animación:

Hollywood ens té acostumats a efectes especials, retocs per ordinador i moltes més tècniques que, de no ser per la informàtica, no estarien tan avançades. Si alguna vegada t'has preguntat com es fan els retocs fotogràfics, de vídeo o com es creen els efectes especials o 3D, l'animació és una bona opció per a tu.

- 3D Studio MAX:


En els últims anys la infografia, l'animació digital i els efectes especials generats per ordinador han anat creixent en popularitat dins de la indústria cinematogràfica.

Autodesk, els mateixos creadors de AutoCAD ens ofereixen la possibilitat de crear i animar qualsevol element tridimensional i aplicar-li tants efectes com desitgem.

Les possibilitats de 3D Studio passen des de la creació d'imatges fotorealísticas, animacions, efectes especials, vídeojuegos, etc. S'utilitza també amb molta freqüència al món de l'arquitectura per presentar visualment els projectes al client.

- Adobe Premiere:

Dins de la potent Creative Suite de Adobe ens trobem amb un programa de funcions similars a Photoshop però orientat a l'edició de vídeo: Adobe Premiere.p>

Gràcies a aquest programa podem fer composicions audiovisuals dels nostres enregistraments en formats clàssics com el VHS o dels nous com DIVX, DVD, etc.

Afegir música, efectes croma, transicions, retocs. Tot és possible amb Adobe Premiere.

- Adobe Photoshop:

Amb l'arribada de les càmeres digitals sorgeix la necessitat de poder modificar, retocar i controlar al nostre gust les fotografies preses. Photoshop és un programa de retoc digital del que podem fer ús professional i adaptar-se, al seu torn, a l'usuari amateur.

Més de deu anys al capdavant del retoc fotogràfic avalen a aquesta suite. Considerat pels professionals un dels millors programes d'edició i retoc fotogràfic.

Ofimàtica

Qualsevol usuari que vulgui iniciar-se al món informàtic ha de saber que hi ha dos pilars essencials; Windows i Office. Si el que vols és començar de nou o reforçar la teva base d'ofimàtica... est és el mòdul que necessites.

- Windows / Windows Server:


Windows és el sistema operatiu de l'ordinador i per tant la base de qualsevol programa informàtic. Podríem assegurar que qui no sap manejar Windows no sap informàtica.

En els últims anys, a causa de les noves tecnologies, Windows ha canviat el seu aspecte i funcions de forma dràstica. Nosaltres som conscients i per això t'ensenyem a treure el màxim partit del teu ordinador en "un clic" de ratolí.

Si necessites començar des de zero i crear-te una bona base o, per contra, actualitzar-te a les últimes versions aquest és un mòdul imprescindible per a tu.

- Paquete Office / OpenOffice / LibreOffice / Internet:


Microsoft s'ha convertit en la companyia més important quant a programari ofimático juntament amb el seu paquet Microsoft Office. Aquesta suite ofimàtica aquesta formada per aplicacions tan essencials i conegudes com:

Access, Excel, Internet Explorer, Outlook, Powerpoint, Publisher y Word

Base de dades, full de càlcul, navegador web, correu electrònic, presentacions i diapositives, portades i carátulas, fax, cartes, curriculums i una infinitat de possibles aplicacions per al món administratiu i educacional.

A més, com ja has de saber, Internet està present avui dia en tots llocs. Les seves possibilitats són infinites: cerca d'informació, compres, promoció d'empreses, cerca d'ocupació, missatgeria instantània, etc etc... La revolució d'aquest segle ja està aquí te la vols perdre?

Manteniment

Els ordinadors, com qualsevol altra màquina, tenen un manteniment, unes reparacions i una posada a punt. Entendre el funcionament intern del maquinario ens permet un control i personalització més correctes de la computadora. Maquinari i Xarxes s'endinsen a l'apassionant món del muntatge, reparació i instal•lació d'equips autònoms i interconnectats.

- Hardware i Xarxes:


Qui no està fart de veure pantalles blaves d'error, virus que ens esborren i comprometen informació personal, peces que s'espatllen i ens costen gairebé el mateix que un ordinador completament nou, etc, etc.

Si has sofert algun dels problemes esmentats i el que et gustaria és poder solucionar-los per tu mateix, saber com funciona un ordinador, entendre-ho, muntar i reparar, instal•lar sistemes operatius, instal•lar i reparar xarxes, etc est és, sens dubte, el curs que camines buscant.

¿Vols seguir pagant quan podries fer-ho tu mateix??

- Linux:


Sens dubte Linux ha entrat fort en les administracions oficials gràcies a la seva robustesa, seguretat extrema i llicència que ho fan gratuït. Ja són moltes les administracions com la Catalana que fan servir Linux com a sistema operatiu en els seus ordinadors, grans companyies i, avui dia, l'usuari del carrer.

¿Què t'ofereix Linux? És gratuït, NO TÉ VIRUS, és un sistema blindat, impenetrable, ràpid, multitarea real, lliure i no privatiu... encara necessites més raons?

Amb nosaltres aprendràs a instal•lar, configurar i entendre aquest sistema que, fins ara, pocs s'atrevien a fer servir. Una vegada que ho provis... tornaràs al teu antic sistema operatiu?

Idiomes

- Inglés, Francés i Alemán:


Avui dia no n'hi ha prou amb tenir una bona formació en el teu sector, a més necessitem també saber comunicar-nos amb qualsevol part del món per portar els nostres negocis i/o projectes a qualsevol lloc, i per a això, és imprescindible saber parlar en diferents idiomes, però sobretot, en engonals.

Sobretot en la informàtica, l'Angles està present constantment, ja sigui manejant un programa com buscant informació per internet.

Per això et proposem que no solament et formis en informàtica, sinó que també millors el teu nivell d'idiomes, ja sigui Engonals, Francès o Alemany, per així evitar quedar-te “in-comunicat” en els teus projectes.

 

Atenció, virus molt perillós.

Els darrers dies s’estan produint molts casos d’infecció d’un nou virus molt perillós. Ar […]

Leer completo

Noves Convocatòries

Properament s’obriran les places per la nova convocatòria en Idiomes i Telecomunicacions per a […]

Leer completo

Nova pàgina web

Benvinguts a la nova pàgina web. Estrenem un format mes actual, net i actualitzat a les noves te […]

Leer completo

FOAP 2013/14

Com cada any s’inicia la nova convocatòria de Formació d’oferta per aturats no ocupats. Per […]

Leer completo

Nous Cursos

Disposem d’un nou catàleg de cursos de cara al 2013/2014. No perdis detall i consulta l’apar […]

Leer completo